Neverland

Neverland

Kärleken.

2011Skapad av mandyjunoquartin.se tor, april 14, 2011 03:20:30
Det är inte så konstigt att jag inte är kär i någon i år. För jag kommer på mig själv med att fortfarande ha starka känslor kvar för den där personen som fick mig helt ur gängorna förra våren. Minnet av det som hände blinkar förbi. Jag kommer aldrig glömma den känslan.

Det finns så mycket fint också. Personen är kvar i mitt liv. Nu kommunicerar vi bättre än förut. Men jag är på min vakt för att inte ta skada igen. Håller hen på lite avstånd. För jag vill aldrig gå igenom förra året igen. Det var värre än allt jag varit med om tidigare.

Tiden stod stilla inom mig och jag kunde inte längre vara kreativ. Det tog lång tid att komma upp på fötter igen. Har inte så mycket minnen av varken våren eller sommaren. Minns bara att allt sakta började släppa i slutet på juli då jag åkte iväg på festival med några nya vänner. Samtidigt var jag väldigt lättad när tolvslaget på nyårsafton lämnade 2010 bakom mig.

I år lever jag. Det är nästan som förra året inte hänt. Jag trivs i min skola och prövar helt nya saker. Har fått tillbaka kreativiteten och skaparlusten samt lånar och läser böcker igen. Det är ingen brådska med kärleken. Den finns runt mig genom min familj och de närmaste vännerna. Det räcker mer än väl.

  • Kommentarer(0)