Neverland

Neverland

vila.

2010Skapad av mandyjunoquartin.se fre, mars 05, 2010 10:26:46
Jag trodde jag var bra på vila, men har upptäckt att det inte är så. Blir så rastlös när jag inte kan röra mig som jag brukar. Igår var jag väldigt stilla inomhus fram tills kvällen. Åkte då iväg för att se Still Flyin. Även om jag idag har feber igen så var det värt det. Jag har missat dom förut och nu är det slut på att missa saker. Nu gör jag allt jag planerar! Det allra viktigaste ska bli av.

Så jag dansade och var helt lycklig och ett litet tag glömde jag bort öroninflammationen. Ett litet tag flög jag. Sen promenerade jag och min nya klubbkompis genom staden för att kunna ta tåget hem. Det var lite för kallt och jag hade inga långkarlsonger. Ganska dåligt av mig.

Idag och imorgon får det bli stilla äventyr, jag har en hel fyra för mig själv. Får bjuda över nån vän, orkar inte vara helt ensam här en hel helg. Jag är ändå glad över att vara här i mitt barndomshem. Och vid stereon står en kasse vinylskivor som jag fyndade i göteborg, 14 skivor för 14 kr. Jag tycker om leva när det är så att du kan köpa det som verkar mest intressant för 1 kr inte spelar så stor roll.

Bjuder på lite bilder från igår! Vi ses nästa vecka.


  • Kommentarer(0)