Neverland

Neverland

Vill du leva?

2010Skapad av mandyjunoquartin.se fre, februari 26, 2010 22:57:44
Den frågan har jag ställt många gånger, så många gånger att jag tappat räkningen. Ja jag vill leva, men jag vill att det ska vara enklare. Nej just nu orkar jag inget mer, jag är gammal och utsliten. Detta brukar bli mina två svar på ett ungefär.

Jag ser saker, jag vet att alla ser dessa saker men vissa bryr sig inte om alla signaler. Men jag bryr mig, jag har varit medveten sen jag föddes men när jag var 6 månader djupnade min medvetenhet. Min medvetenhet kan ibland nästan vara avstängd, då jag inte förstår. Allting låser sig och då finns det bara en utväg, att gå tillbaka till början.

Ibland orkar jag inte börja om utan ger upp. Men då ska det ha gått långt. Det är faktiskt väldigt sällan jag ger upp. Ibland är jag lite för envis, ibland ser jag signaler men kör på i 110 ändå.

Jag avskyr när jag är trött och trögfattad. Men det går inte vara effektiv jämt. Nej du behöver ha pauser. Jag behöver ha tid som är fri. Tider då jag hinner i fatt.

Jag är i mitt flöde igen. Hit har jag försökt ta mig sen jag var barn. Ibland har jag nästan kommit fram men sen tappar jag bort mig igen och allting försvinner. Jag blir snöblind, kan inte urskilja ens min nästipp. Allting har tagit i från mig.

Men nu är jag i mitt flow. Tänk jag kunde ta mig tillbaka! Dom lyckades inte förstöra mig trots allt. Haha! Nu kan jag äntligen luta mig tillbaka och ta det lite lugnt. Nu finns all kunskap tillgänglig! Det känns som allting är logiskt och lätt. Som om jag kan lära mig allting.

Det gäller att sålla. Vad är viktigast? Jag vet svaret innan jag ställt frågan. Jag önskar alla fick komma hit! Men så är det inte, tyvärr. En del kommer aldrig förstå. Så dom orkar jag inte med, nej jag struntar i er. Ni kan sitta där och vara hjälplösa.

Det kan låta taskigt, men det är bara du som kan ta dig hit. Du måste lära dig flyga helt själv. Det finns inget annat sätt.

  • Kommentarer(0)