Neverland

Neverland

Lämna tiden bakom mig.

2013Skapad av mandyjunoquartin.se tor, december 07, 2017 03:05:14
Fy fan vad mycket skit en lös tråd kan skapa. Bättre att få höra sanningen. Nu kan jag släppa hela grejen. Jag fattar inte att jag blev så crazy. Hur mitt huvud fick ihop gissningar som jag trodde blint på. Så jävla obehagligt. Jag vill bara lämna allt detta där det hör hemma.

Tänker på vad vår gästlärare sa när jag gick en mediautbilding: "bristen på kommunikation skapar konflikter". Så är det för mig. Jag måste få information nog så jag kan stänga dörrar. Annars blir det inte bra för mig.

Jag vill inte hänga efter folk. Vill inte babbla massa skit eller bli sjuk. För jag blev väldigt knäpp. Funderar mycket på dessa år. Det känns som jag tagit en examen i hur en inte ska föra kommunikation. Men också hur en gör om och bättrar sig inför framtiden.

För även om detta blev fel finns det mycket fint med. Det går dessutom inte att styra samtal med andra. Nej kommunikation växer och utvecklas i stunden. Eller när en är lagom sakta. Jag är bättre på telefonsamtal och umgås. Än mailade och korta ögonblick när en försöker säga jättemycket men i slutändan inte får fram så mycket mer än konstiga menigar.

Jag hoppas att du får ett fint liv. Jag ska låta dig vara. Farväl!

  • Kommentarer(0)