Neverland

Neverland

Älskade Pan.

2014Skapad av mandyjunoquartin.se fre, november 07, 2014 06:25:06
Varje dag som går utan dig under samma himmel är märklig. Allt vi har sagt och gjort fyller mitt huvud. Nu är det morgon klockan 06:06. Jag har inte kunnat sova på nätterna sen jag fick reda på att du inte finns mer. Mörkräddheten kastar monster i min väg. Nu sitter jag i mitt vardagsrum med alla lampor tända. Jag saknar dig så otroligt mycket.

Jag packade ner brev du skickat och min kompisbok från 1987 där du fyllt i på sista sidan i en väska i min ryggsäck idag för att ha dig nära. Jag är så rädd att allt vi haft tillsammans ska försvinna. Hoppas hela tiden att detta bara är en mardröm jag ska vakna ur och att du och jag ska springa på äventyr som dom peterpanbarn vi är.

Idag var jag på Frilagret där mina kompisar har klubb varannan torsdag. Dom livesänder radio över webben och så är det livemusik samtidigt. En kan önska låtar och jag önskade Minnen av aprilhimlen med Håkan Hellström till dig. Den låten hör ihop med dig så mycket. Det var fint att sitta där och tänka på dig och lyssna på den med massor av andra.

Önskar att jag hade kunnat berätta om den jag har blivit tillsammans med nyligen. Vi träffades i fredags. Det är en otroligt varm och fin en. Jag vet att du skulle tycka det med. Det var så länge sen vi pratade men samtidigt har jag tänkt mycket på dig och då känns det som nyss. Tid är en sån konstig grej ändå.

Alla ögonblick ryms i mig. Hela vår värld av Pan. Saker vi upplevt, sagt, skrattat, gråtit, bråkat, levt, känt, ja allt det där. Det finns kvar i mig. Det är så många år. Jag är så glad över att ha får vara nära dig. Jag älskar dig otroligt mycket. Hälsa Neverland och alla lostboys. En dag ses vi där, var så säker. Jag kommer för alltid bära med dig i mitt hjärta.

Värme
Juno Pan

  • Kommentarer(0)