Neverland

Neverland

Från en sagovärld till ett klassrum.

2014Skapad av mandyjunoquartin.se tis, september 09, 2014 12:24:18
Ett kort från mitt dagis. Jag har prinsesskrona och sitter näst längst ut till höger i mitten. Jag hade en rosa period på kanske två år. Alla barn med krona på är 6 år. Bakom mig står min bästa kompis Katarina. Vi blev bästisar på ett annat daghem när vi var två år.

Året vi skulle fylla fyra slutade Katarina på vårt dagis och började här istället. Jag saknade henne mycket och lyckades övertyga mina föräldrar om att få byta dagis. Det var egentligen fullt men dagiset gjorde rum för mig. Minns att jag fick en bild av en krokodil över mina krokar och hyllor i hallen. Samma krokodil satt över min handduk på toaletten och på lådan i allrummet.

Det var en underbar tid. Det var svårt när vi skulle lämna dagis och börja i skolan. Alla från min 6årsgrupp utom jag började i samma klass och samma skola. Jag började med kompisarna på min gata. Men jag tror att min skolgång blivit bättre om jag hade gått med mina dagiskompisar.

6årsgruppen var det som nollan är i dag. Vår grupp hade skolförberedelse på skolan som sen blev min. Jag såg fram emot att få börja skolan. Men förstod inte varför alla i min grupp ibland var på en annan skola. Jag trodde att vi skulle gå allihop tillsammans.  • Kommentarer(0)