Neverland

Neverland

Tio.

2013Skapad av mandyjunoquartin.se mån, september 09, 2013 01:44:39
Jag behöver höstvindar men vill också tillbaka till juni. Då infaller sig några av årets bästa veckor. Det blev ett andningshål på cirka en vecka i augusti med. Annars verkar jag mest ha missat sommaren, som vanligt. Är liksom inte här. Är inte alls.

Tänkte på en flytt för snart tio år sen förut. Det var en tung tid. Då gav jag upp efter två månader. Flyttade hem igen. Hörde aldrig hemma där. Men hör jag hemma här? Det har varit ett tungt år. Kommer ingen vart.

Behöver hitta en riktning och luta mig i kurvorna. För en sak har jag förstått. Livet fortsätter även när jag ger upp. Det går inte att stanna upp. Det har aldrig gått. Varje sekund läggs på och vips har ett år försvunnit.

Jag inbillar mig så mycket (eller hoppas som min syster säger) som inte blir. Det går inte. Orkar inte det. Nej, jag vill vara med på riktigt. Nej jag vill leva i sagorna. Nej jag vet inte vad jag vill mer än att komma vidare från trasslet. Vill bara ta allt trassel och spränga till konfetti. Om tio dagar fyller jag år. Det ser jag inte alls fram emot.

Vad fan finns det att fira?

  • Kommentarer(0)