Neverland

Neverland

Ge tillbaka.

2012Skapad av mandyjunoquartin.se fre, december 21, 2012 04:32:07
Så här sista veckan innan julafton har jag fått feber. Skulle redan varit i Skåne men orkar överhuvudtaget inte ta mig någonstans. Sover dåligt och vaknar hela tiden. Är helt slut men kan ändå inte sova. Nu är klockan 04.16 och jag vill bara sova.

Drömmer så konstigt. Igår drömde jag i musik från ett band jag knappt lyssnat på. Funderade se dom spela i går kväll men benen bär mig inte. Så fort jag anstränger mig minsta lilla börjat allt snurra. Så tillbaka till soffan och vila.

Men jag har samlat ihop fyra kassar kläder som jag oavsett dagsform imorgon ska lämna till en kyrka som delar ut till papperslösa barnfamiljer. Jag vill göra något där mitt engagemang gör skillnad. Räcka ut min hand som tack för händer som räckts ut till mig. Vet nu att jag inte är så ensam som jag ibland tror. Och om några tröjor och jeans får en annan person att må lite bättre, ja då finns det hopp.

Ska verkligen samla mig imorgon och försöka orka med en tågresa, känns inte så pepp att vara ensam längre. Vill vara i mitt barndomshem med delar av familjen. Ha nära till andra släktingar och gamla vänner. Jag är tillbaka i stan om cirka en vecka. Är bara lite rädd för att resa iväg nu när jag äntligen har börjat trivas. Måste öva upp mitt mod. Så vi ses sen Kortedala. Adjö Göteborg!

  • Kommentarer(0)