Neverland

Neverland

På äventyr.

2012Skapad av mandyjunoquartin.se lör, mars 31, 2012 12:44:44
Jag begav mig ut. Fantasin skapade en saga av verkligheten, lika stark som alltid. Du går och allt runt dig blev delar av ett äventyr. Jag visste inte var jag var på väg men känslan fick leda mig. Inuti är jag samma person som jag alltid varit.

När jag beger mig på äventyr kan vad som helst hända. En sten kanske är magisk. En utsikt blir en hisnande kompass på ett sjörövarskepp. Det finns skatter överallt. Och jag gillar dessa små äventyr.

Jag gick och gick, fann flera nya ställen. Sen tog jag en random spårvagn till en slutstation. Bytte till en ny spårvagn och åkte till dens slutstation. Tänkte att om jag går det hållet borde jag nån gång hitta havet.

Går förbi bostadsområden och villor. Kommer fram till en hage med urtidskor. Går vidare mot ett annat håll. Finner en busshållplats en buss kommer snart och jag åker den till slutstationen och går in bland några villor och hittade det här. Äventyren leder en alltid till spännande ställen. Min lycka var gjord och jag satt ner på en brygga en stund och bara njöt.

  • Kommentarer(0)