Neverland

Neverland

Missförstånd i skiven kommunikation.

2011Skapad av mandyjunoquartin.se tor, oktober 13, 2011 16:29:34
Missförstånd uppstår lätt i text. Det är lättare undvika när du hör den andras röst eller ser deras kroppsspråk. Ibland förstår jag verkligen inte hur alla missförstånd uppstår.

Går genom vad det kan bero på i huvudet men förstår verkligen inte. Måste vänta på ett svar. Hoppas verkligen detta inte är en stor grej. Svårt att veta. Vill reda upp och förstå hur det blev så här.

Missförstånd brukar uppstå när det är brist på kommunikation. När vi fyller i vad vi tror istället för att fråga. Jag gillar inte när andra antar. Då växer lätt små saker till helt gigantiska. Men sen har vi väl alltid olika sätt att se på saker och ting.

Svårt är det. Enda sättet att få ordning är att prata, prata och prata ännu mera. Är inte rädd för vad det än är som ska pratas om. Inga samtal är farliga. Ger aldrig upp människor jag brinner för. Visst har jag mist en del personer under årens lopp men det är alltid den sista utvägen och jag fortsätter hoppas på dem. Hoppas de får det bra. Alla är värda kärlek. Även de som gjort fel och illa. Fast det är kanske inte min kärlek de får.

Värme!

  • Kommentarer(0)