Neverland

Neverland

Imorgon, idag, igår.

2011Skapad av mandyjunoquartin.se ons, augusti 10, 2011 03:20:45
Befinner mig på utflykt från tiden. Runt mig flera packade lådor. Dom ska inte resa någonstans. Men det ska jag om några timmar. Lämnar nästan kvar allt. Vill inte ha för många ledtrådar till allt som varit. För jag har samlat på mig otroligt mycket.

Det mesta är grejer en aldrig använder ändå. Har packat det allra viktigaste. Inga böcker, skivor, möbler eller pysselgrejer. Det är en frihet i att inte ha allt. Blir inte så definitivt då. Behöver få balansera i den känslan, vara lite hemlös.

Mitt namn står inte dörren till nya stället och så kommer det förbli. Jag har bott inneboende förut, fast ändå inte. Nu finns en dörr att stänga. Ser fram emot bo i någon annans hem ett slag. Hellre det än en egen lägenhet. Är ganska trött på att bo själv.

På måndag börjar min nya skola. Har inte tänkt så mycket på det. Den här sommaren har varit märklig. Har nästan inte träffat andra än familjen. Har inte rest iväg. Kanske behövde jag ha det så här. En förberedelse för hösten. En ny vardag. So long Lund!


  • Kommentarer(0)