Neverland

Neverland

September.

2010Skapad av mandyjunoquartin.se fre, september 10, 2010 01:33:04
Det är natt, jag lyssnar på musik i mina hörlurar. Tänker sova strax. Är förkyld igen för andra gången sen augusti. Har feber och är lite skör. Tänker på ork. Hur en ska orka få ihop en vardag. Tar pyttesteg i höst. Försöker hitta mitt egna igen.

Är lite rädd för att bli så trött som i våras, men då hände allt på en gång. Bor hemma på riktigt igen och trivs nu i min lilla etta så som när jag just flyttat hit. Jag undrar vad det är jag flytt dom senaste åren?

Ensamhet är bra, då blir saker gjorda. Begränsa är ett bra ord. Stänger av mobilen och internet. Tänker mycket och går ut en sväng varje dag. Blockeringar flyttar på sig i rörelse. Den här veckan har jag gjort flera nya upptäckter. Har dessutom börjat träffa främlingar igen samt krypa ur mitt skal.

Livet händer när en sätter sig i sammanhang som utmanar ens rädsla. Jag är inte rädd längre. Jag vill omfamna hösten och stillheten men samtidigt våga bli kvar. Har alltid varit rädd för stanna kvar på platser med andra. Fast igår stannade jag på efterfest och somnade på en soffa en stund.

Vet att jag inte längre behöver fly. Känner att det jag letat efter finns här. Jag vill flytta men just nu stannar jag. Det här året är ett av dom sjukaste jag upplevt, både på gott och ont.

  • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post70