Neverland

Neverland

Juni

2010Skapad av mandyjunoquartin.se lör, juni 26, 2010 09:58:50
Den lilla världen jag har skapat har blivit för liten. Inte undra på att samma tankar går runt, runt. Tänker på känslan som jag hade igår på bussen mot havet. Det är inte ens en mil dit men jag har inte varit där på två år. Knasigt.

Har tröttnat på ha tråkigt. Egentligen ligger hela världen öppen men det glömmer jag. Där vid havet är allting möjligt. Tankarna är lugna och möjligheterna blåser runt. Jag vet inte varför det är så lätt att fastna i dåliga kompromisser. Istället för använda all kraft för att ta mig vidare.

Jag har bara bestämt en sak i år. Att jag ska härifrån. Det behöver inte vara långt bort men det måste vara där jag vill vara. Vill sluta fly och finna ett hem. En plats som är min.
___________________________________________________________________

nedan följer ett inlägg som råkade raderas av misstag:
___________________________________________________________________

Lördag, juni 12, 2010 05:43:21:

Det är natt eller morgon. I går kväll var det studentskiva hos en vän. Där fanns en gammal dagisfröken, hen tittade på mig och frågade Är du Mandy Quartin? Tydligen hade hen jobbat på mitt första dagis. Hen berättade saker jag behövde höra.

Det finns ett ställe där jag vill vara, där allt är bra. Ett ställe jag ofta har förlorat till förmån för missnöje, hopplöshet och ångerst. Jag är en optimist men ofta slår mina drömmar och förhoppningar fel. Människor är inte som jag tror. Min världsbild blir till en kuliss av illusioner. Världen krossar mitt hjärta och det är svårt lära sig gå igen.

The Perishers - Let there be morning:

Let the sun rise
Let the birds sing
Let there be light
Let there be morning
I dont know how
I made it till now
Let there be light
Let there be morning


  • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post62