Neverland

Neverland

flickan som inte ville kyssas

2010Skapad av mandyjunoquartin.se mån, mars 01, 2010 01:13:30
jag fick en bok en gång på en skolavslutning, den handlar om prag och en flicka som inte vill kyssas för hen väntar. jag känner igen mig i det. kysser människor sällan om dom inte är värda det. ett år för länge sen slog jag ett rekord, jag kommer nog aldrig göra om det.

det finns människor jag vill kyssa, några få. men nästa gång det sker hoppas jag lite att det är för evigt. för evigt ett ögonblick. jag minns alla jag kysst, men vissa var inte värda det eller så kan jag inte säga. ögonblick är ögonblick. jag ska inte analysera livet, lägg av med det! du vet att du aldrig når målen då, du vet det!

jag är liten ikväll. liten rädd och för spöken. men jag har tänt ljus över kylskåpet, dom håller mig sällskap. idag har jag pratat i telefon ganska mycket. jag sitter på min madrass på golvet och trycker luren mot än det ena örat än det andra. det skaver lite efter ett tag. men hemtelefonsamtal är som att nästan vara där, det tycker jag om.

ibland har jag ringt dåvarande kärlekars telefoner bara för lyssna på deras telefonsvarare. det är läskigt om dom råkar svara. då kommer jag alltid av mig och säger knäppa saker eller nästan inget alls.

fast i dagens samhälle har mycket mist sin charm. nu ser du vem som ringt dig och jag vill vara anonym. kanske tar jag på mig skorna och cyklar förbi ditt hus som 1993. tar mig en promenad i din värld. då kan du se glimtar av andra tider om du har tur.

idag tog det något slut. nu börjar en ny tid. en mer lugn tid. där jag måste vara i nuet. inte tänka för mycket, inte fastna. rensa ur och gå vidare. jag har slängt ut mycket. och mycket mer ska slängas. jag rensar och städar.

det kommer bli en fantastisk sommar. men våren blir molnig och smått kaotisk. vill du ses? kom och ring på min dörr. jag vill träffas på riktigt eller skriva tusen brev. kanske inte maila inte så mycket och ringa mer till människor med hemtelefon.

vi ses sen, godnatt!

  • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post47