Neverland

Neverland

Stå stilla.

2016Skapad av mandyjunoquartin.se tor, oktober 20, 2016 07:06:41
Förvirrad och har stannat. Ett ångest år. Akutläget som inte släpper taget om mig. Men jag lyckades sätta mig på ett tåg hem till mamma i juli. Det har räddat mig. Har funderat för många gånger på ta tabletter och dö. Ångesten som inte viker och jag bara vill bli fri.

Är så himla ledsen för att inte jag kunnat styra mitt liv. Bara en jävla väntan. Nu är det 19 månader. Det är svårt att hålla ut. Sakta försöker jag finna lite kraft för att vakna till liv.

Det enda jag vet är att slippa vara ensam i en tvåa i Göteborg är det som håller mig vid liv. Jag trodde hjälplöshet var slut. Men har trava runt i den här kristillvaron i stort sätt sen mars april.

Jag är kvar men står stilla i väntan på min intervju. En intervju om min kärleksrelation. Hatar den här jävla väntan. Men jag kan inte göra nåt åt den. Få kan förstå detta.

Samtidigt har jag aldrig upplevt ett starkare kärlek. Det är därför jag håller mig vid liv. Ingen myndighet ska bestämma över mitt liv. Om vem jag vill leva ihop med. Vem som är min familj. I snart två år har vi funnits tillsammans. Som en familj.

Du är den varmaste människan jag mött. Du är mitt nu. Där jag vill vara. Du gör mig trygg och får mig att slappna av och känna mig hemma. Vi är varandras hem i den här världen. Värmen som skyddar och strålar stark. Du är jätteviktig och jag kommer inte ge upp. Vi är redan ett. Det kan ingen ändra på. Jag älskar dig. Ana ohbuk ❤.

  • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post184