Neverland

Neverland

Repetition.

2012Skapad av mandyjunoquartin.se lör, juni 09, 2012 16:16:32
Jag tittar ut över staden och måste påminna min om var jag är. Varför jag är här. Om drömmen som funnit där så länge. Hallå vakna och sluta slösa tiden på tankar som går runt som en karusell. Sluta tänka mer. Den förbenade repetitionen måste ta slut.

Känner så väl igen det här. Vet även vad det beror på. Alldeles för lite att göra, behöver ramar och tidpunkter att förhålla mig till. Ett sammanhang där andra räknar med mig.

Pratade med en vän om det här. Hur märklig tillvaron blir när en bygger upp den runt händelser. Det är tröttsamt och fungerar inte längre. Jag behöver nåt att bita i. Gärna nåt riktigt uttröttande som att sopa gatorna eller rensa trädgårdsland.

I april hjälpte jag till några timmar på en nation. Slet som ett litet djur och svetten rann. Sen var det efterfest några timmar och jag släpade mig hemåt i morgonljuset. Det tog sin tid att gå. Väl hemma åt jag färska bär och sojamjölk till frukost innan jag somnade.

Ska bege mig på jakt. Blir helt passiv av att ha all den här fria tiden. Det är varken spännande eller roligt. Begränsningar är mycket bättre. Då blir jag väldigt kreativ och orkar mer.

  • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post137