Neverland

Neverland

Våren är här, vad väntar vi på?

2012Skapad av mandyjunoquartin.se sön, mars 18, 2012 09:39:32
Vaknade strax efter 06.00. Sov bredvid min bästa vän. Är glad att hen var här i natt. Skönt att slippa sova ensam. Tog ett beslut igår, behövde få ett slut på en känsla som förföljt mig en månad nu.

Jag kan i tankarna se vart allt gick fel. Men det går inte att vrida tillbaka klockan. Nu är ändå allt förbi. Har lovat mig själv att inte fortsätta vänta på andra. Om tiden inte finns, kommer den aldrig finnas. Jag är värd bättre. Så nu står jag själv igen. Mina tårar är slut.

Har redan gråtit så jävla mycket över personen. Jag är skittrött på tårar. Trött på att hoppas och sen bli besviken. Jag har inte tid med detta. Vill inte bli tagen för given. Människor får faktiskt anstränga sig. Jag anstränger mig alltid.

Jag kan ge väldigt mycket. Men sen uppstår den där känslan av tomhet. En vägg, inget gensvar. Förstår inte tidsbrist, allting handlar om prioriteringar. Nu ligger kärleken och vilar på havets botten. Där får den ligga ett bra tag.

Nu vill jag bara vara fri och ha roligt. Leva dagarna och göra det som är viktigast för mig. Vem vill gå på äventyr, picknick, film, dansa i natten, sätta upp ballonger på fula platser, resa, leka, bygga kojor och bara vara? Våren är här, vad väntar vi på?

  • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post130