Neverland

Neverland

Finna tillbaka.

2016Skapad av mandyjunoquartin.se ons, mars 27, 2019 19:40:41
Läser mycket som jag själv skrivit genom åren. Behöver bygga om och se liv på ett andra sätt. Från andra vinklar. Läser konversationer med andra människor. Saker som delats. Kan där finna min egna röst. Se förändringarna som kommer. Jag är tacksam för mitt stora arkiv där jag kan gå nya vägar. Laga ihop mig själv.

Det har hänt så otroligt mycket på dessa år. Men jag övar mig också på att inte gräva i det förflutna. Reflektera ja, analysera nej. Det skadar mig att gräva omkring i saker som gjort ont. Så är försiktig där der finns minerad mark. Varning för ras. Vad god vänd tillbaka.

 • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post195

Utflyktsminne.

2016Skapad av mandyjunoquartin.se sön, januari 27, 2019 06:24:14

Världen växer. Och jag förstår mer nu. Lär mig nytt. Det känns bra. • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post194

Sommarpeppen!

2016Skapad av mandyjunoquartin.se fre, juli 13, 2018 12:44:24

Äntligen tillbaka i glädjen efter flera tunga månader med sorg och ångest. Har gjort upp sommarplaner och äventyr som väntar. Hurra för livet!

 • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post193

Hjälp att uppfinna magi.

2016Skapad av mandyjunoquartin.se sön, februari 25, 2018 08:35:14
Jag saknar att brinna, illusioner och sagor. Vill inte vara i den här tiden. Vill tillbaka till lekarna och lekkamrater. Är ett argt monster jämt nu. Ingenting spelar ändå någon roll. Jag kan inte hitta stigarna där jag brann. Det är frusna kolbitar kvar. Kan nån påminna mig?

neverland (at) mandyjunoquartin.se • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post192

Farväl kära Morfar.

2016Skapad av mandyjunoquartin.se tor, januari 18, 2018 03:10:39
Du är den finaste jag har känt. Jag älskar dig tusenfalt. Det finns så många minnen från tid vi spenderat ihop. Jag blir lugn av den vetskapen. Du levde tills du var klar. Vi ses i framtiden kära du. All värme och kärlek från din Mandy.

 • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post191

Fight the power!

2016Skapad av mandyjunoquartin.se tis, maj 30, 2017 01:07:58


 • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post185

Stå stilla.

2016Skapad av mandyjunoquartin.se tor, oktober 20, 2016 07:06:41
Förvirrad och har stannat. Ett ångest år. Akutläget som inte släpper taget om mig. Men jag lyckades sätta mig på ett tåg hem till mamma i juli. Det har räddat mig. Har funderat för många gånger på ta tabletter och dö. Ångesten som inte viker och jag bara vill bli fri.

Är så himla ledsen för att inte jag kunnat styra mitt liv. Bara en jävla väntan. Nu är det 19 månader. Det är svårt att hålla ut. Sakta försöker jag finna lite kraft för att vakna till liv.

Det enda jag vet är att slippa vara ensam i en tvåa i Göteborg är det som håller mig vid liv. Jag trodde hjälplöshet var slut. Men har trava runt i den här kristillvaron i stort sätt sen mars april.

Jag är kvar men står stilla i väntan på min intervju. En intervju om min kärleksrelation. Hatar den här jävla väntan. Men jag kan inte göra nåt åt den. Få kan förstå detta.

Samtidigt har jag aldrig upplevt ett starkare kärlek. Det är därför jag håller mig vid liv. Ingen myndighet ska bestämma över mitt liv. Om vem jag vill leva ihop med. Vem som är min familj. I snart två år har vi funnits tillsammans. Som en familj.

Du är den varmaste människan jag mött. Du är mitt nu. Där jag vill vara. Du gör mig trygg och får mig att slappna av och känna mig hemma. Vi är varandras hem i den här världen. Värmen som skyddar och strålar stark. Du är jätteviktig och jag kommer inte ge upp. Vi är redan ett. Det kan ingen ändra på. Jag älskar dig. Ana ohbuk ❤.

 • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post184

Hitta tillbaka till ens egna kärna.

2016Skapad av mandyjunoquartin.se mån, april 04, 2016 06:38:16
Nu är jag här där jag vill vara. 2008 var jag här med. Och ibland korta stunder sen dess. Men nu är allt fint. Känner mig stark, modig, lugn och nyfiken. Den bästa känslan. Står på egen hand igen. Det är väldigt skönt. Behöver gå i mina egna fotspår och finna nya slingrande vägar. Om nån vill gå vid min sida får dom göra det annars kan jag gå själv.

Tänker inte längre kompromissa med allt mitt viktiga. Nej! Nu ska jag göra mina saker i min värld. Jag är inte ens ledsen, bara lättad och glad. Tänker stanna här i mitt Kortedala, men med någon avstickare till Skåne då och då.

Det räcker så. Behöver inte fly någonstans. Vill istället stanna kvar. Och vara här i nuet. Så vänner, jag är tillbaka. Men inte så mycket på internet och i mobilen. Ring min hemtelefon om du har numret. Annars får du råka möta mig när jag röjer i min stad. Går på äventyr och utflykter. Jag är redo för våren och sommaren.

Nu kör vi!

 • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post183

Världen behöver mer själ.

2016Skapad av mandyjunoquartin.se lör, mars 19, 2016 04:44:10


 • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post182

Skarven mellan vinter och vår.

2016Skapad av mandyjunoquartin.se mån, mars 14, 2016 04:52:56
Jag har haft öroninflammation som blev bihåleinflammation i flera veckor nu. Kanske på väg att bli frisk nu. Är i ett mellanrum sen över ett år tillbaka. Det är många hundratals mil till kärleken, och länge sen vi sågs. Hoppas det ordnar sig snart. Det är den längsta relation jag har haft. Vi pratar samma språk. Och det är få missförstånd. Hen har egenskaper jag alltid har sökt men aldrig funnit förut. Vi kommer från olika kontinenter. Och råkade finna varandra av en slump.

Slumpar kan bli stigar, värda att hitta. Vi är nära. Detta är människan jag har väntat på i hela mitt liv. En måste gå långt för att finna rätt stig. Men jag tar ingen för givet. Har jobbat otroligt hårt på att få gå här. Tillsammans med en väldigt bra människa. Du är min familj. Älskar dig mer än sanden i Sahara. Du och jag är ett. Önskar jag hade råd att vara med dig just nu. Väldigt tacksam för telefoner nu. En dag ska vi bo ihop igen. För du är den enda jag vill vara med. Du är min sanna stora kärlek. Finaste du! <3

 • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post181

Jag vill alltid finnas här för dig.

2016Skapad av mandyjunoquartin.se tis, februari 16, 2016 17:09:34
Försöker vrida och vända upp och ner. Ramla ner på fötter med kikarsiktet inställt. Ska skapa små klubbar. Är rik på kärlek men fattig på pengar. Fullt med idéer bor i magen. Swish vad jag gillar den här kullerbyttekänslan. • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post180

Kärleksarme.

2016Skapad av mandyjunoquartin.se mån, februari 01, 2016 12:42:12

Vill du vara med och starta en kärleksarme som bygger broar och ser till att människor får vara ifred från idioter?

Jag tänker ofta att om vi alla samlades och startade små arméer av kärlek överallt skulle vi kunna komma åt hatets kärna. Alla dessa hatiska människor. Som säkert är rädda inombords. Persone som inte fick vara mjuka eller känsliga.

Som växte upp och blev mobbande idioter. Tror du vi kan krama dom snälla? Bjuda på en kärleksbomb?

En måste vara så jävla stark hela tiden. I vår värld. Slåss och argumentera. När en bara vill få va en människa. Mjuk och stark på samma gång. Sedd men inte betraktad. Med inte om en tvingas vara nåt en inte är. Ramarna är för små. Ingen kan få plats att leva så.

Ska vi starta en kärleksarme?

 • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post179

Som en rökfri viskning.

2016Skapad av mandyjunoquartin.se fre, januari 15, 2016 14:39:11
Sovhår och skör. Nära och famlig.
Omfattande stor. KÄNNA.
Vara. Är.

Du kan ej glömma. Muskelminnet påminner.
Slumra och klarvakna.

Så i ljus och värme.
Medveten.
Fri.

 • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post178