Neverland

Neverland

Vi blev oss.

2015Skapad av mandyjunoquartin.se ons, oktober 11, 2017 02:02:09
Det tar tid att finna stigen tillbaka till oss. Men nu är vi här i vår värld. Vår skog. Under vår himmel. Jag har bearbetat så mycket i tre år tid. Nu är jag framme vid målet i vardagen med dig. Det är större och mer än jag någonsin upplevt. Vi finns här. Och jag har aldrig varit ens i närheten av så stark känsla av samhörighet förut. Bara platonisk. Men detta är något större, starkare. Jag är på precis rätt plats.

Jag blir förvånad över hur mycket jag måst bära för att hitta fram. Nu är vi hemma. Jag är helt tagen och varm. Vi kokar kärlek. Allt innan har varit en övning i att lära mig hur kärlek är. Det kunde bara ske så här. För första gången på 3 år är jag hel. Hel i mig själv. Redo för livet. Redo för kärleken. För dig. Vi är. Kontakt.

  • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post188

Växa med.

2015Skapad av mandyjunoquartin.se mån, november 30, 2015 05:31:42
Går på en stig som jag inte vet vart den leder. Men jag är inte ensam längre. Stannar upp och ett stort leende sprider sig. Jag är hemma här. Tillsammans i verkligheten. Vi växer och utvecklas.

Det tar tid. Långsamt, nära och läkande. Lära om och växa med. Värme i själen. Slå av klockan. Andas sakta. Drömma lagom. Jag tycker om dig. Vi är här. Tillsammans. På riktigt. Hej vad det går. Att finna längtan besvarad i en varm människa. Förstå vad som betyder någonting. I vår värld av gråa dis och enmansdisco.

  • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post177

spräng itu mitt bröst. igen.

2015Skapad av mandyjunoquartin.se ons, oktober 28, 2015 02:16:31
Sorg som klibbar fast. Jag vill inte att det ska vara så. Vill hela tiden att det ska gå att ordna. När fan kommer tidsresorna?

Ett år och några dagar har gått utan dig kära vän. Min hjärna har lagt massa pussel men jag förstår ändå inte. Saknar dig jämt.

Förra året kändes det som nån slitit av min arm. Har aldrig upplevt nåt liknande. Året har varit det värsta i mitt liv. Kära fina vän det är helt ofattbart. Det finns bara en grej som fått mig att orka lite kärleken från min familj och andra vänner. Och att jag föll hårt för en bra människa förra hösten.

Jag är inte ensam längre. Väl medveten om att jag kanske inte orkat om så inte vore.

  • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post176

Lördag.

2015Skapad av mandyjunoquartin.se lör, april 25, 2015 13:14:31
Idag är jag så hopplöst trött. Vill mest kura ihop mig till en boll och göra ingenting. Fast det kommer vänner på middag om 3-4 timmar. Behöver diska iallafall. Det gör ont i min kropp och maten får bli enkel.

Igår kväll gick jag spontant på stand-up. Skrattade väldigt mycket i några timmar men när jag stod ute på gatan kom tomheten över mig. Alla skratt var som bortblåsta och jag var så förvirrad. Ville verkligen göra nåt med av kvällen men var helt enkelt för trött. Handlade några kryddor och begav mig hemåt.

Så trött att jag nästan somnade hela vagnen hem. Det värkte överallt och var väldigt segt upp för backen. Efter nån timme slocknade jag i soffan med skrivbordslampan på. Vaknade vid 8 i morse fortfarande trött. Vill bara dra täcket över mig och sova tills imorgon. Får bli ett bad istället.

  • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post175

Du och jag är ett.

2015Skapad av mandyjunoquartin.se mån, mars 23, 2015 04:53:18
Mitt hjärta sjunger en sång om att hitta hem. Jag har funnit mitt hem i en underbart varm person. Hur vi möttes är en saga för sig. Kärlek är på riktigt när en kan slappna av och vara som en är. Jag har alltid vetat det. Känner mig så nära på ett nytt sätt. En innerlig lycka. Riktig kärlek bär och är enkel.

  • Kommentarer(0)//www.mandyjunoquartin.se/#post174